Zac Efron is verliefd op James Bond acteur Daniel Craig.Acteur Zac Efron, 22, liet recent weten dat hij verliefd is om James Bond-acteur Daniel Craig. De jonge ster heeft momenteel wel een vriendin, en blijkbaar is zijn verklaring ook een poging om liefje Vanessa Hudgens te laten weten dat hij niet vies is van de mannenliefde.

"Mijn vriendin vindt Daniel Craig een echte Hollywood-hunk. Maar ik ben ook wel een soort van verliefd op hem, hij is ontzettend cool," aldus Efron. Recent kwam hij nog in het nieuws nadat er op het internet een foto van hem opdook waarop hij een andere jongen kust (foto links)

De carrière van Efron begon in 2002 na enkele gastoptredens in Amerikaanse televisieshows. Ook trad hij een keer op in de televisieserie ER. Maar zijn doorbraak kwam pas in 2004 toen hij een rol kreeg in de televisieserie Summerland. Verder speelde hij nog gastrollen in series als CSI-Miami en The Guardian. In 2003 werd hij genomineerd voor zijn schitterend optreden in de televisiefilm Miracle Run waarin hij de rol speelde van een autistische jongen. Naast acteren is hij ook aan het werk als musical-zanger onder andere in een Disney televisiefilm.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zac Efron's douche scène uit Disneyfilm wegens homo-erotisch.


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 14 April, 2009 en 7628 keer gelezen.Reageer op dit bericht: