Jason Donovan als drag queen.Acteur, zanger en musicalster Jason Donovan (foto) schittert momenteel als drag queen in de musical "Priscilla, queen of the desert, die zopas in Londen in première is gegaan. Deze musicalversie van de gelijknamige roadmovie uit 1994 gaat over drie drag queens die met een roze minibus door de Australische woestijn trekken.

In "Priscilla, queen of the desert" komen tal van foute hits aan bod, zoals 'Don't leave me this way', 'Go West' en een medley van Kylie Minogue. De musical had drie jaar geleden erg veel succes in Australië. In de filmversie vertolkte acteur Guy Pearce de hoofdrol, hij werd net als Donovan bekend dankzij de populaire soap 'Neighbours".

Op muzikaal vlak brak hij na zijn eerste singel 'Nothing can divide us' pas door met een duet met Kylie Minogue en het nummer 'Especially for you'. Zijn carrière als musicalster startte in 1991 toen hij de hoofdrol kreeg in de Andrew Lloyd Webber-musical "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat'. Deze musical liep maar liefst 2,5 jaar en trok ruim twee miljoen bezoekers.Bron: destandaard.be

Dit bericht is gepost op 27 March, 2009 en 2524 keer gelezen.Reageer op dit bericht: