Zanger Gerard Joling weldra weer in was.Weldra krijgt zanger en presentator Gerard Joling opnieuw een beeld bij Madame Tussauds. Eerder was zijn beeld weg gehaald wegens geen overeenkomsten meer tussen het beeld en de Gerard van vlees en bloed.

Volgens directeur Kees Klesman van Madame Tussauds Amsterdam, kunnen ze nu niet meer om de zanger heen. Zijn sterrendom is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en lijkt nog steeds geen piek bereikt te hebben. Met kijkcijferhits als Sterren Dansen op het IJs, Popstars en Holland’s Got Talent is Gerard niet meer van de televisie weg te denken.”

Volgens Klesman staat Joling in de top vijf van de meest gevraagde artiesten. Twintig jaarr geleden was de zanger de eerste Nederlandse popartiest met een eigen wassen beeld. “Een paar jaar geleden is besloten het beeld uit de attractie te verwijderen omdat er nog weinig overeenkomsten waren tussen het beeld en de Gerard van vlees en bloed," aldus de directie van het bekende wassenbeelden musea.

De nieuwe Gerard Joling wordt gemaakt na een “intensieve poseersessie” in Londen, waar de zanger 1 april naartoe gaat en dat is volgens een woordvoerster van Madam Tussauds geen grap. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe beeld wordt onthuld.

Eerder kon je bij ons lezen:
Gerard Joling gaf stalker zelf zijn nummer.Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 27 March, 2009 en 1905 keer gelezen.Reageer op dit bericht: