Holebi in nieuwe VTM dramareeks JES + trailer.Vandaag start VTM met een nieuwe 13-delige drama reeks over de zoektocht naar geluk. In Jes spelen vooral jonge mensen van 30 een belangrijke rol, en er zit ook een homo-tje in en een lesbische kus scéne.

Over Jes.: Op je twintigste ga je feestend door het leven en zoek je je richting. Eens de kaap van de dertig verwacht iedereen dat je je leven hebt uitgestippeld en je definitieve keuzes hebt gemaakt. Je relatie moet op de rails zitten, de kinderen komen er aan (als ze er al niet zijn) en je huidige job moet (eindelijk) ook de juiste zijn. Maar dan komt het gevoel dat je iets mist en dat je leven op een verkeerd spoor zit. Maar Jes is ook fun, je amuzeren met vrienden, samen huilen om een verloren lief, een nieuw restaurant ontdekken en nog veel meer.

Het verhaal: Jes en Gert zijn al lange tijd een koppel. Maar op een dag krijgt Gert de job van zijn leven, maar dat is wel aan de andere kant van de wereld, hij hoopt dat Jes hem zal volgen. De anders steeds volgzame Jes beslist de dag voor zijn vertrek dat ze niet mee gaat. Gert vertrekt dan alleen naar China en Jes kiest voor een vrijgezellen leven in Brussel. In haar nieuwe leven wordt ze bijgestaan door zus Michelle en macho homo vriend John. Daarnaast zijn er nog de cynische prodeo-adovocaat Luc en haar nieuwe beste vriendin, kunstenares en flapuit Sofia.

De rol van Jes wordt gespeeld door Lotte Heijtenis. De toon van de serie is humoristisch, levenslustig, eigentijds en relativerend. Waarbij de personages geen blad voor de mond nemen en alle onderwerpen worden besproken. De regisseur en schrijfster van deze nieuwe topreeks is Nathalie Basteyns. Jes vanaf woensdag 25 maart om 21u40 op VTM. Trailer Jes: Klik hier

De cast bestaat verder uit:
Kader Gürbüz als Michelle Jacobs
Pascale Platel als Sofia Mann
Johan Heldenbergh als John Gillis
Koen De Graeve als Luc De Wilde
Wouter Hendrickx als Felix Bolle
Wim Danckaert als Arnaud Schietecatte


Bron: tvvisie.be

Dit bericht is gepost op 25 March, 2009 en 5492 keer gelezen.Reageer op dit bericht: