Gordon bekogeld met bier eist 9000 euro + filmke.Nederland: Zanger Gordon kreeeg afgelopen zaterdag een koude douche...Hij werd bekogeld met bier tijdens een optreden en verliet daarop na twintig seconden al het podium.

"Ik kom de bühne op en ik voelde het al, dit gaat niet goed. Ik zag al een glas bier voorbij komen. Toen zat ik net eerste liedje te doen en kreeg glas bier over mij heen, dat accepteer ik niet. Ik ben geen schietschijf, daar moeten ze extra voor betalen" De zanger eist 9000 euro van de organisator van het Halfvastenfeest in Zeeland.

Gordon was trouwens niet de enige die bier over zich kreeg, ook zanger Jan Smit en zus Monique moesten zich bukken voor het bier, maar zei lieten zich niet doen en vervolgden gewoon hun programma en act. De organisatie van het driedaagse Halfvastenfeest zegt het jammer te vinden dat de zanger al na 20 seconden wegliep. "We kregen niet eens de kans om met hem te praten. Gordon kan blijkbaar wel uitdelen, maar niet incasseren", aldus mijnheer Nass, woordvoerder van de organisatie.

Filmke: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gordon heel boos op homo's.


Bron: rtl.nl

Dit bericht is gepost op 25 March, 2009 en 1826 keer gelezen.Reageer op dit bericht: