Man van Amerikaanse zangeres blijkt homoDe echtgenoot van zangeres LeAnn Rimes blijkt homo. Dean Scheremet voelt zich al van jongs af aangetrokken tot mannen maar wil daar duidelijk nog niet aan toegeven.

De zangeres zelf zet ondertussen de bloemetjes buiten met acteur Eddie Cibrian. Rimes en Scheremet zijn nog maar enkele jaren getrouwd.

Volgens vrienden en familie van Dean is hij absoluut homo. Volgens neef Pebbles wist Dean al op vijf jarige leeftijd dat hij op mannen valt, en ging hij in zijn tienerjaren totaal los. "Er ontstonden heel wat weddenschappen over Dean's geaardheid in onze familie. En ondertussen vragen we ons nog altijd af wanneer hij eindelijk uit de kast zal komen. We keken enkele jaren geleden dan ook vreemd op toen hij met LeAnn ging trouwen. Ook volgens een ex-klasgenoot en collega is Scheremet homo. "Hij wordt niet zomaar "dancer Dean' genoemd.

Rimes is een Amerikaanse country zangeres die in 1997, op veertien jarige leeftijd haar eerste hit scoorde. Haar laatste album verscheen in 2006. En in 2007 was er nog haar singel waarbij ze een duet zong met de Ierse zanger Brian McFadden.


Bron: telegraaf.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 March, 2009 en 2680 keer gelezen.Reageer op dit bericht: