Het grootste homofeest van Europa komt er weer aan (16 Mei).Op 16 mei gaat het meest bekende homofeest van Europa, het Life Ball in Wenen door. Het toppunt van Extravaganza. Het stadhuis van Wenen zal wederom veranderen in een romantisch kasteel en het plein ervoor wordt omgetoverd in een gigantische water wereld.

De organisatoren maakten zopas bekend dat Patricia Field een openlucht modeshow zal presenteren van het hipste New Yorkse fashion duo The Blonds. Zij ontwerpen kleding voor onder andere sterren als: Shakira, Madonna, Britney Spears, Rihanna en Dita von Teese, maar ook voor de tv-sterren van Sex and the City.

De muziek tijdens de show zal worden verzorgd door onder andere Katy Perry. Het motto van het 17de Life Ball is dit keer "Let Love Flow!", vandaar dat er een enorm ecologisch watersfestijn voor het stadhuis zal worden opgebouwd. Daarvoor komt 2,5 miljoen liter water beschikbaar en wordt aan bezoekers gevraagd zich passend te verkleden bijvoorbeeld als Neptunes of zeemeermin.

Life Ball 2009 wordt opnieuw een groot spektakel waarbij het publiek een vooraanstaande rol speelt. De opbrengst gaat zoals altijd naar het Oostenrijkse Aids Fonds.

Meer info Life Ball: Klik hierholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 March, 2009 en 2177 keer gelezen.Reageer op dit bericht: