Steun voor EO presentator en L'Homo pin-upaffaire.Eerder kon je bij ons het verhaal lezen van EO (Evangelische Omroep) presentator en boegbeeld Arie Boomsma, die drie maanden werd geschorst omdat hij zich voor L'Homo, de homo editie van Linda de Mol's magazine, pikant liet fotograferen, (foto).

Boomsma krijgt nu steun uit onverwachte hoek, namelijk van zijn geloofsbroeders. Ruim 40 procent van de leden van Funky Fish, een online community en datingsite voor christenen, zegt te overwegen schaars gekleed te poseren voor een blad als dat van Linda de Mol. Wat Boomsma dus deed en waarmee hij een deel van Christelijk Nederland shockeerde.

600 leden deden mee aan het onderzoek, dat gestart werd naar aanleiding van de rel rond Boomsma en diens poseren voor pikante foto's voor L'Homo, de holebi uitgave van Linda de Mol haar magazine. Wat er toe leidde dat Boomsma drie maanden werd geschorst. De Bethelkerk in Drachten verklaarde hem tot persona non grata.

Uit het onderzoek komt verder naar voor dat 11 procent van de ondervraagde christenen, met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar, het 'superleuk' zou vinden om zich schaars gekleed te laten fotograferen voor zo'n blad. En nog eens 11 procent zou dit enkel doen voor een leuk of goed doel. En 17 procent zou het overwegen als het goed betaald. De overige 61 procent denkt er niet over om maar één klein stukje van zijn of haar lichaam te laten zien. Opvallend detail is daarbij dat de christelijke man minder moeite heeft om pikant gekleed te poseren dan de christelijke vrouw.

Eerder kon je bij ons lezen:
EO Presentator geschorst om homo foto's.
Linda de mol komt met homo-glossy.Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 17 March, 2009 en 8878 keer gelezen.Reageer op dit bericht: