Lindsay Lohan heeft nieuwe ambities.Actrice Lindsay Lohan kwam recent vaak in de media door haar omstuimige lesbische relatie met Samantha Ronson. Dit keer komt er een wat postiever berichtje. Lohan komt namelijk weldra met een nieuwe kledinglijn op de markt.

Lohan zou met een kleding- Ún make-uplijn komen maar fans moeten nog even geduld hebben voor ze zich in een Úchte La Lohan kunnen hullen. De plannen zouden pas over twee jaar ten uitvoering worden gebracht. "Vanaf 2011 wil ik me meer op kleding gaan richten," aldus Lohan in de Daily Express. Het online magazine WWD meldt dat ze momenteel ook nog werkt aan een cosmetica- en zelfbruiningslijn. Deze producten zullen in samenwerking met Stay Gold op de markt worden gebracht, wanneer is nog niet duidelijk.

Lindsay lijkt de perfecte persoon om zich met zelfbruiningsproducten bezig te gaan houden. Zo zou ze ruim 70 duizend dollar per jaar uitgeven om er goedgebruind bij te lopen. En hoewel de leggings van Lohan met prijzen rond de honderd dollar aan de dure kant waren, vond de lijn genaamd 6126 (naar de verjaardag van Marilyn Monroe) gretig aftrek onder de modeliefhebbers. De verwachtingen voor haar nieuwe projecten zijn dan ook erg hoog.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lindsay Lohan en Samantha kunnen weldra naar de Ikea.


Bron: nu.nl

Dit bericht is gepost op 21 February, 2009 en 1759 keer gelezen.Reageer op dit bericht: