Frans Bauer wijst Paul de Leeuw af.Recent maakte Paul de Leeuw in zijn show de belofte om twintig kilo te gaan afvallen. Hij zou daarbij strijden tegen zanger Frans Bauer, maar die liet afgelopen zaterdag weten af te zien van de afvalweddenschap zodat Paul er alleen voor staat.

Bauer kan naar eigen zeggen niet deelnemen omdat hij last heeft van een gescheurde meniscus waaraan hij moet worden geopereerd. Daardoor zou hij niet kunnen sporten en valt voor hem alles in het water. Want zonder sporten kan de zanger niet afvallen en zou hij verliezen van Paul de Leeuw, wat hij liever niet ziet gebeuren.

Verder blijkt het erg goed te gaan met Paul's afvalplan, maar hij gaf wel toe dat hij recent zondigde met chocola. Naar eigen zeggen kan hij nu al een nieuwe jeansbroek (maat 36) aan zonder de knoopjes open te laten staan. Maar afgelopen zondag zorgde een vervelende werkmail voor stress waardoor hij troost zocht in chocola.

"Tegenslag, troost je met eten. En ook al wilde ik niet, toch ging in naar de doos chocolade toe. En een kleine kitkat met een zakje m en m's verdwenen achter in mijn keel. En dat was dat. Toen ik de jongens een nachtzoen kwam geven en mijn man ook 1 vroeg hij: 'heb je chocola op' Het klonk als: 'heb je de buren doodgeschoten?" Kribbig antwoordde ik: 'ja. Effe zit ik niet goed in mijn vel'."

Eerder kon je bij ons lezen:
Oranje loper voor Paul de Leeuw film.


Bron: rtl.nl en telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 09 February, 2009 en 2213 keer gelezen.Reageer op dit bericht: