Lins uit mijn restaurant gaat trouwen met haar vriendin.Lins Mommens (29) uit 'mijn restaurant' gaat trouwen met haar vriendin Evi Geysels (28). De twee leerden elkaar vorig jaar tijdens de opnames van het programma 'Mijn Restaurant'. Lindsay was in die tijd nog samen met David Van de Velde.

Lins kwam pas enkele maanden geleden naar buiten met haar lesbische geaardheid en relatie met Evi. Na lang twijfelen had ze eerder de knoop doorgehakt en haar relatie met David verbroken.

Afgelopen oudejaarsavond vroeg Lins in een chaletje in de Ardennen Evi ten huwelijk. "Ze was verrast, maar twijfelde toch geen seconde over haar antwoord. Ik had het aanzoek helemaal voorbereid met romantische muziek en kaarsjes. Nu we gaan trouwen, voel ik me de gelukkigste vrouw ter wereld. Het heeft dan ook lang geduurd voor ik deze beslissing maakte, maar het voelt helemaal juist om met een vrouw te zijn. Je kan het natuurlijk nooit zeker weten, maar ik twijfel er toch aan of ik ooit nog een relatie zou kunnen hebben met een man," aldus Lins in een interview met het Nieuwsblad.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lins uit mijn restaurant samen met radiopresentatrice.


Bron: hbvl.be

Dit bericht is gepost op 04 February, 2009 en 3213 keer gelezen.Reageer op dit bericht: