Echtgenote Ellen DeGeneres over veranderingen door hun huwelijk.Portia de Rossi (foto), echtgenote van de Amerikaanse talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres (foto), vindt dat haar leven echt veranderd is door haar huwelijk. Portia vertelt: “Gehuwd zijn is een heel andere manier van samen leven. Het geeft je een rustig gevoel en een gevoel van eenheid, op een manier die we niet kenden.”

Het officieel maken van haar relatie met Ellen DeGeneres raakt haar dieper dan ze verwachtte. Portia vertelt verder: “De emoties die ons huwelijk met zich meebracht overvielen me. Ik was er echt verrast door dat het een hele opluchting was dat mijn moeder bij ons huwelijk aanwezig was. Het leek alsof ze haar zegen gaf. Het ontroerde me dat ze Ellen haar schoondochter noemde.”

Enkele maanden nadat het koppel huwde (op 16 augustus) in Los Angeles, maakte Proposition 8 een eind aan het homohuwelijk in Californië. Proposition 8 haalde het met een nipte meerderheid. Portia zegt dat elke dag van hun leven een aanklacht is tegen het aannemen van Proposition 8. Het was voor heel wat mensen in Californië een grote klap toen er werd ontdekt dat het voorstel werd aangenomen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 January, 2009 en 3590 keer gelezen.Reageer op dit bericht: