Francesca Vanthielen in ‘LouisLouise’ als lesbienne.Francesca Vanthielen (foto) debuteert in de LouisLouise, telenovelle van VTM. Francesca Vanthielen, gekend uit de serie ‘Aspe’ speelt de rol van de human-resource manager, Sonja. Klein detail: Sonja is lesbisch.

Doordat ‘Don’ in niet zo’n goede papieren zit, komt Sonja van het Nederlandse moederbedrijf over naar Gent. Haar taak is het doorlichten van de cijfers en het evalueren van het personeel. Dan gebeurt het onverwachte/verwachte: Sonja wordt verliefd op Louise.

Francesca vindt het feit dat Louise eigenlijk een man is, alleen maar interessanter. Louis zou wel weten hoe op Sonja te reageren, maar hoe zit het met Louise?

Zullen Hilde DeBaerdemaeker, die de rol van Louise speelt, en Francesca Vanthielen ook kussen? “Geen idee” zegt Francesca, “het is al spijtig dat het is uitgelekt dat Sonja lesbisch is.”

Het is de allereerste keer dat Francesca in de huid van een lesbienne kruipt. Ze zal haar zeker niet neerzetten als manwijf. Francesca voegt er aan toe: “Een geaardheid kan je niet spelen, want holebi’s zijn gewoon mensen zoal jij en ik dat zijn.”

Bron: De Standaard Online

Dit bericht is gepost op 16 January, 2009 en 9275 keer gelezen.Reageer op dit bericht: