Lindsay Lohan: ik miskend talent, en nee Sam en ik zijn niet uitelkaar.Recent ontkende Lindsay Lohan opnieuw dat haar relatie met Samantha Ronson op de klippen is gelopen. Al sinds vorig jaar gonst het van de geruchten over een mogelijke scheiding tussen de twee, zeker na het bericht dat het koppel het nieuwe jaar begon met een fikse ruzie.

Maar volgens Lohan is er niets aan de hand en zijn het niets meer dan geruchten dat ze uit elkaar zouden gaan. De 22-jarige krijgt naar eigen zeggen regelmatig e-mails van vrienden die gelezen hebben dat haar relatie aan een zijden draadje hangt, maar volgens Lohan is daar niets van aan.

Daarnaast voelt Lohan zich een miskend talent. Na heel wat behoorlijke misdragingen begrijpt ze niet waarom ze minder werk aangeboden krijgt. De actrice klaagt dan ook steen en been over de kansen die ze niet krijgt. "Mensen zijn zo snel afgeleid door de rotzooi die ik creŽerde maar dat wil niet zeggen dat die eeuwig gaat duren. Acteurs zijn dikwijls verbaasd als ze mij ontmoeten en ontdekken dat ik niet de draak ben die ze verwachten dat ik ben."

Eind vorig jaar verklaarde ze niet lesbisch te zijn, daarna weer wel, en ook een eventuele breuk met Sam ontkende ze vorig jaar.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 January, 2009 en 8515 keer gelezen.Reageer op dit bericht: