Mijn seksleven leed onder de eetverslaving, aldus Crucke.Volgens Vlaams acteur en zanger Koen Crucke leed zijn seksleven enorm onder zijn eetverslaving. Dat ligt inmiddels zoals iedereen weet achter hem. In 2002 bracht hij een dieetboek uit waarmee hij zelf 50 kilo afviel en schreef ondertussen al acht boeken over de gezonde keuken.

Crucke was als jongeling slank maar na de opdoeking van het Gentse operagezelschap ging het mis. "In 1988 woog ik 52 kilo, acht jaar later woog ik 130 kilo. Ik miste de opera enorm en voelde me niet goed in mijn vel. Sommigen zoeken troost in drugs, alcohol of sigaretten. Ik zocht troost in eten. Op den duur werd ik echt verslaafd, ik at te veel, vaak en zwaar."

"Als avond eten durfde ik bijvoorbeeld rosbief van een halve kilo met frieten eten. En twee uur later voelde ik mijn maag al weer grollen, zodat ik nog een potje filet american of een bord kaas verorberde. Toen ik mijn maximumgewicht van 130 kilo bereikte, durfde ik nog amper in de spiegel kijken. Ik had ook problemen met het stappen aan mijn knieŽn die dat gewicht niet meer konden dragen. En natuurlijk leed mijn seksleven er ook onder. En op het podium begon ik al vanaf het tweede nummer te zweten als een paard."

Dat is inmiddels verleden tijd en meer kan je er over lezen in het boek: 33 kilo later waarin hij zijn ervaringen bundelde. Crucke trouwde in 2004 met zijn vriend Janneke Gheysens, ze vormen al 34 jaar een paar.Bron: gva.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 08 January, 2009 en 2252 keer gelezen.Reageer op dit bericht: