Herken de Hetero weldra op de Vlaamse Tv..Het programma: Herken De Homo, zorgde in Nederland voor heel wat opschudding. Of dat ook zo bij ons zal zijn is afwachten. Vanaf 14 december zend 2BE het programma uit, benieuwd of het hier ook zoveel stof zal doen opwaaien.

In Herken De Homo gaat vrijgezel Nathalie uit Amsterdam in Mexico op zoek naar de liefde van haar leven. Ze kan kiezen uit veertien knappe mannen, maar wat ze niet weet is dat er enkele homo's tussen zitten die zich voordoen als hetero.

De homo's die zich voordoen als hetero zullen er alles aan doen om Nathalie op het verkeerde been te zetten. Elke week mag ze twee heren naar huis sturen, blijft ze op het einde over met een hetero-man dan mag ze 100.000 Euro met hem delen, kiest ze voor een homo-man dan neemt die de hoofdprijs mee naar huis.

Het programma kwam in Nederland op RTL5 en werd gepresenteerd door Fiona Hering. Er werd toen veel over geschreven in de pers en niet allemaal positief. Het programma haalde slechts matige kijkcijfers. Benieuwd hoe de Belgische kijkers op het programma zullen reageren.Bron: showbizzsite.be

Dit bericht is gepost op 04 December, 2008 en 2167 keer gelezen.Reageer op dit bericht: