Acteur Chuck Norris tegen homohuwelijk.Terwijl recent heel wat beroemdheden zich positief uitspraken over het homohuwelijk, is acteur Chuck Norris (foto) naar eigen zeggen fel tegen het homohuwelijk. In een Amerikaanse column noemde hij holebi's onder andere onverdraagzame minderheden.

"In Californiť is twee keer gestemd over het homohuwelijk, beide keren is het voorstel verworpen. Toch kunnen de bittere activisten niet aanvaarden dat de uitkomst de wens is van de meerderheid van de bevolking. Daarom wijzen ze met beschuldigende vinger naar religieuze groepen zoals katholieken, protestanten en vooral de mormonen," zegt Norris.

Verder stelt de acteur dat ruim zeventig procent van de Afro-Amerikanen tegen het homohuwelijk stemde. "Maar daar hoor je ze niet over. En weet je waarom niet? Omdat ze bang zijn om voor racist te worden uitgemaakt. Maar ondertussen kunnen ze wel ongestraft obsceniteiten roepen voor een mormonentempel."

Norris, die voor de republikeinen is was tegen Obama als president. "Spijtig, maar je hoort ons nu toch niet door de straten scanderen dat het oneerlijk en een schande is. Hij is door de meerderheid gekozen en we leggen ons neer bij het democratische proces." De acteur zegt verder dat het niet bij hem op komt om vraagtekens te zetten bij de democratie. "Dit is de Wild West niet."

De column van Norris zette kwaad bloed bij vele Amerikaanse holebi organisaties. "Het stuk staat vol leugens en halve waarheden," klinkt het. "Wij hebben dit al vaak ontkracht, maar doen het toch nog maar eens een keer. Want als onderwijs iets heeft bewezen, is dat als je dingen maar vaak genoeg blijft herhalen, zelfs de meeste domme mensen onder ons het op de duur ook gaan snappen."

Eerder kon je bij ons lezen:
70% van de Afrikaanse Amerikanen stemden tegen het homohuwelijk.
Guns N' Roses gitarist Slash komt op voor homohuwelijk + filmke.
Holebi's en hetero's protesteren wereldwijd tegen Amerika.Bron: ad.nl

Dit bericht is gepost op 19 November, 2008 en 2957 keer gelezen.Reageer op dit bericht: