Nicole Kidman wordt transseksueel.Actrice Nicole Kidman (foto) is op het witte doek erg flexibel wat betreft seksuele geaardheid. Eerder werd bekend dat ze de rol van een biseksuele zangeres zou spelen, nu zal ze weldra in de huid van een transseksueel kruipen.

Voor haar nieuwste film: 'The Danisch Girl' kruipt Kidman in de huid van een transseksueel. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van het Deense kunstenaarsechtpaar Einar en Greta Wegner. Toen de schilderijen van Greta waarop Einar als vrouw was afgebeeld stimuleerde ze haar man om zich ook in het echte leven voor te doen als vrouw. Einar verloor zich zo in zijn metamorfose dat hij in 1931 uiteindelijk een transseksuele chirurgische operatie onderging, en dus ook écht vrouw werd.

Kidman speelt de rol van Einar en kreeg als tegenspeelster actrice Charlize Theron die de rol speelt van Greta. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop te zien is. De filmregie is in handen van Anan Tucker, die ook 'Shopgirl' regisseerde.

Eerder kon je bij ons lezen:
Nicole Kidman als biseksuele zangeres.


Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 11 November, 2008 en 6272 keer gelezen.Reageer op dit bericht: