Gordon wil een nieuw lichaam.
Zanger Gordon smeekt zijn moeder om een nieuw lichaam. "Ik heb gevraagd waar ze dit model vandaan had. Dan kunnen we het ruilen." De inmiddels 40-jarige presentator-zanger lag het hele weekend te gillen van de pijn, maar kan ondertussen toch al weer glimlachen.

"Ik hou van overdrijven, maar dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik heb een oorontsteking en er is een verstandskies getrokken. De huisarts is drie keer langst geweest. Uiteindelijk heb ik zelfs morfine gekregen. Het zat dicht bij mijn hersenen en dan voel je het wel. Het komt allemaal door een geneesmiddel dat ik slik tegen de psoriasis. Dat maakt me vatbaar voor elk virus."

Volgende vrijdag moet de zanger zijn nieuwe album: 'A Song for you' voorstellen, en hoopt tegen dan weer te kunnen zingen. "Ik ben nu aan één oor doof, maar tegen die tijd moet dat over zijn. Ik heb een bigband ingehuurd dus het moet fantastisch worden." Ook deze week komt Gordon's hilarische biografie op de markt, daarin vertelt hij onder andere wat een goede vriend en een college hem aandeden.

Eerder kon je bij ons lezen:
Gordon en Gerard niet blij met uitzending Rondom 10.
Gordon wil best kinderen, en start eigen holebi-Tv.
Gordon gaat samen wonen met nieuw vriendje.


Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 04 November, 2008 en 2315 keer gelezen.Reageer op dit bericht: