De kusscène van Scarlett en Penelope + filmpje.Christina Barcelona, de nieuwste film van Woody Allen, gaat weldra in Vlaamse premiere. De romantische prent speelt zich af in Barcelona met en vleugje mediterrane sensualiteit.

Voor dat laatste zorgen Scarlet Johansson en Penelope Cruz (foto), die uitpakken met een kusscène. Waarvan je alvast een voorproefje kan zien in een YouTube filmpje. (link onderaan).

Het verhaal van de film gaat als volgt: Vicky en Cristina zijn ondanks het feit dat ze tegengestelde karakters hebben hartsvriendinnen. Bij Vicky, die verloofd is met een degelijke jongeman, overheerst de rede, terwijl Cristina zich laat leiden door haar gevoelens en voortdurend op zoek is naar nieuwe passies en seksuele ervaringen. Op een bepaald moment kunnen ze samen de zomer door brengen in Barcelona. Maar Vicky wil nog voor haar huwelijk een master behalen en Cristina heeft na haar laatste liefdesperikelen behoefte aan iets nieuws. Dan ontmoeten ze de knappe Spanjaard Juan Antonio die hen een ongewoon voorstel doet, wat niet in goede aarde valt bij de ex-vriendin van Juan.

Filmpje: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Scarlett Johansson kan niet wachten en kuste Natalie Portman.


Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 21 October, 2008 en 1868 keer gelezen.Reageer op dit bericht: