Homo film te Oostende + minibeurs (13 november).Polaris vzw organiseert op 13 november 2008 voor de derde keer een holebifilm in Kinepolis Oostende. Dit keer gaat het om de film: The Bubble van Eytan Fox.

Film is een sterk medium om ogen te openen en vooroordelen te bestrijden. Een kwaliteitsvolle holebifilm helpt homoseksualiteit begrijpbaar en bespreekbaar te maken, en draagt zo bij tot meer openheid en verdraagzaamheid.

Voor en na de film kunt u de minibeurs bezoeken waar verschillende standhouders hun producten voorstellen. Bovendien neemt u automatisch deel aan de tombola, vlak voor de film en heeft u kans om een mooie prijs te winnen. Voor slechts 9,95 euro krijgt u een film, een drankje en een leuke avond! Aanvang om 19.00 uur. Tickets via voorverkoop op www.kinepolis.com of aan de kassa.

Film info:
Regie: Eytan Fox
Scenario: Eytan Fox en Gal Uchovsky
Met: Ohad Knoller, Yousef Sweid, Daniela Virtzer, Alon Friedman, Zion Baruch, Zohar Liba, e.a.
117 min. /IsraŽl/ 2006
Verhaal:
Tel Aviv heeft het allemaal: de modernste luxewinkels, alternatieve kroegen, homobars, een kunstscŤne. Het vibreert, het is jong. Maar misschien is dat niet veel meer dan een zeepbel? Buiten woedt een bittere oorlog. Op een boogscheut vind je de vernederende en gevaarlijke grensovergangen. Er kan altijd een bom ontploffen bij een zelfmoordaanslag... Drie twintigers - twee homo's en een meisje - wonen in een flat in het hipste gedeelte van de stad. Als Noam als reservist een grensovergang bij de West Bank moet bemannen, ontmoet hij de Palestijn Ashraf in vreemde omstandigheden. Niets kan de seksuele aantrekkingskracht tussen die twee tegenhouden. Lulu heeft ook zo haar problemen met Cupido en restauranthouder Yali wil zijn nieuwe verovering meer stadse manieren aanleren. Ashraf mag op de flat komen wonen, zo besluiten de drie, zij zullen ervoor zorgen dat hij als Palestijn niet opvalt.

De vorige 'Gay Nights' had al meer dan 70 enthousiaste bezoekers. We streven nu naar 100 bezoekers! Kent u nog organisaties of mensen die van de 'Gay Nights' op de hoogte gebracht kunnen worden? Geef ze deze informatie door. 'Gay Nights' is een initiatief van Polaris West-Vlaams Regenbooghuis en Kinepolis Oostende.

Eerder kon je bij ons lezen:
8ste editie HoLeBi-Filmfestival komt er aan (4 tot 21 november).

Bron: Dirk Van Gheluwe - coŲrdinator Holebibeleid Oostende
Email: dirk.vangheluwe@oostende.be - Site: www.oostende.be

Dit bericht is gepost op 17 October, 2008 en 2814 keer gelezen.Reageer op dit bericht: