Bekende homo's moeten uit de kast komen.Een top 20 van bekende Nederlanders die uit de kast moeten komen, het is zo eens iets anders... Het Nederlandse/Belgische holebi-jongeren-tijdschrift Expreszo pakt naar aanleiding van zijn twintigste verjaardag uit met een jubileumnummer die een aantal zaken op een rijtje zetten, zoals de top 20 BN'ers die nu écht wel eens uit de kast moeten komen!

Acteur Sascha Visser, 19, is aanvoerder van het lijstje van 20 BN'ers die écht eens uit de kast moeten komen. Want de redactie van het jongerenblad is van mening dat nu iedereen weet dat hij het bed ook deelt met mannen hij maar beter helemaal uit de kast kan komen. "Als wij het kunnen dan kan hij het zeker," klinkt het.

De verder opvallende 20 BN'ers die écht eens uit de kast moeten komen lijst bevat verder namen als: Ruben Nicolai, Valerio Zeno, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Victoria Koblenko en Ewout Genemans.

Daarnaast is er in een jubileum nummer ook aandacht voor: homo's in de sport, twintig leuke seksspeeltjes, het verhaal van een 13-jarig meisje dat al uit de kast is. Verder blijkt Karolien Debecker de leukste lesbienne en is Gordon toch echt wel de grootste relnicht. En nog veel meer…

Het jubileumnummer ligt sinds 11 oktober in de winkel. Je kan het nummer ook online bestellen: Klik hier

Expreszo online: Klik hier

Bron: expreszo.nl / expreszo.be

Dit bericht is gepost op 16 October, 2008 en 13770 keer gelezen.Reageer op dit bericht: