Homo's relaties en seks, deel vier.Eind vorige maand verscheen alweer het vierde nummer van Bend, het gratis gay glossy van Sensoa. Het is opnieuw een flitsend magazine vol lekkere jongens met leuke lifestyle artikels, interviews, getuigenissen, persoonlijkheids testen enz. Kortom een boekje met lef, brains en vooral veel goesting.

Het vierde Bend nummer heeft het opnieuw alleen over seks en relaties. Gabriel wil zijn vriendje met niemand anders delen, terwijl Steen en Gino een open relatie hadden, zonder dat ze het van mekaar wisten. Een ander artikel verkent de schemerzone tussen leugentjes voor bestwil en pijnlijk eerlijk zijn in een relatie. Daarnaast ook nog antwoorden op enkele pragende vragen, zoals zijn alle homo'es geobsedeerd door de centimeters daar beneden? Of kan 'dirty talk' je seksleven ompimpen? en Wie zijn die jongens die een centje bij verdienen in de prostitutie?

Het gay glossy magazine scoort erg goed bij de lezertjes. Het vorige nummer kreeg een gemiddelde beoordeeling van 7,7 op 10. Bend 4 verschijnt in oplage van 10.000 exemplaren, die over heel Vlaanderen in de homohoreca en op evenementen worden verdeeld. Surfers kunnen Bend online doorbladeren, maar wie een tastbare editie verkeist kan Bend gratis bestellen. Ga ook eens langst de Myspace-pagina van Bend en laat weten wat je er van vindt: Klik hier

Bend online lezen: Klik hier

Bend gratis bestellen: Klik hier

Site Sensoa: Klik hier


Bron: sensoa.be

Dit bericht is gepost op 10 October, 2008 en 2140 keer gelezen.Reageer op dit bericht: