Nederland: Dj Don Diablo zou graag homo zijn.Dj Don Pepijn Schipper, beter bekend als Don Diablo (foto) is af en toe jaloers op zijn homoseksuele vrienden en zei in het homoglossy Winq "Ik vind het soms wel eens jammer dat ik niet gewoon homoseksueel ben".

"Ik heb veel homoseksuele vrienden, die hebben het altijd zo gezellig samen". De positie van buitenbeentje die menig holebi heeft volgens Schipper, maakt dat hij best wel van seksuele geaardheid zou willen veranderen. "Het lijkt me eerlijk gezegd wel wat hebben, dat gevoel van 'wij tegen de rest'. Ik heb me ook altijd een uitzondering gevoeld".

Of hij op meisjes of jongens valt daarover wordt al geruime tijd gespeculeerd. "Ik consolideer dat beeld graag. Ik heb soms het gevoel dat zelfs mijn moeder er nog niet over uit is". Verder doet Schipper geen moeite om duidelijkheid te scheppen over zijn seksuele geaardheid. "Het maakt me eerlijk gezegd niet zo veel uit of Don Diablo nou hetero of homo is. Het zegt verder niets over wie ik ben of wat ik doe".

Verder lijkt hij wel in voor een experiment. "Ik sluit de mogelijkheid niet uit dat ik ooit een keer de behoefte zou voelen om ervaring op te doen op dat gebied. Maar ik heb me vooralsnog nooit dusdanig aangetrokken gevoeld tot een man om het echt te gaan proberen".

Info: Don Pepijn Schipper, 1980, is een Nederlandse zanger, artiest, producer en DJ. Met zijn artiestennaam Don Diablo maakte hij een mix tussen verschillende muziekstijlen, electro, rock en hiphop. Hij scoorde successen met zijn singels: Who’s Your Daddy?, Blow, Never Too Late en I Need To Know. Hij is ook eigenaar van twee platenlabels en half oktober verschijnt zijn nieuwste album: Life is a festival.

Eerder kon je bij ons lezen:
Kylie Minogue wil lesbisch worden.
Actrice Anne Hathaway wil lesbisch worden.


Bron: nu.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 September, 2008 en 4592 keer gelezen.Reageer op dit bericht: