Nieuwe site: Alles over Seks, ook voor holebi's.Heel wat 15- tot 25-jarigen zitten met vragen rond relaties en seksualiteit. Vanaf vandaag kunnen ze daarmee terecht op allesoverseks.be, een site van Sensoa met een betrouwbaar en up-to-date antwoord op maar liefst 2.000 concrete vragen rond relaties en seksualiteit.

De site beperkt zich niet tot klassieke onderwerpen als anticonceptie, soa’s en seksueel misbruik, maar gaat ruimer: ook op vragen over de eerste keer, seksuele oriëntatie, relaties, sekstechnieken… biedt de site onmiddellijk korte, heldere en eerlijke antwoorden op maat van jongeren. Daarnaast is er een forum, kunnen jongeren eigen verhalen posten én persoonlijke vragen stellen die binnen de 48u beantwoord worden door medewerkers van de jongerenadviescentra en de centra voor algemeen welzijnswerk.

Om de site bekend te maken bij het doelpubliek werd ook een campagne ontwikkeld. Daarin wordt de onwetendheid en onzekerheid van de doelgroep op een humoristische, absurde manier in beeld gebracht. Van de verschillende campagnebeelden – drie in totaal – werden advertenties en posters gemaakt die de komende weken zullen opduiken in tijdschriften, jeugdhuizen, café’s... De campagne kreeg uiteraard ook een sterke digitale poot met een spot en banners op verschillende sites en blogs en met profielpagina’s op socialenetwerksites als Facebook en Netlog. De campagnespot zal de komende weken ook regelmatig te zien zijn op de jongerenmuziekzender TMF.

De site en de promotiecampagne kwamen tot stand met de hulp van het web- en communicatiebureau Boondoggle en vele andere partners en met de steun van de Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Steven Vanackere. Waarvoor dank.

Campagne spotje: Klik hier

Website alles over seks be: Klik hier

Bron: sensoa.be

Dit bericht is gepost op 17 September, 2008 en 3078 keer gelezen.Reageer op dit bericht: