Holebi.info stelt voor: Omegagay (Homo).Op 2 april zijn wij van holebi.info gestart met een voorstellings ronde om zoveel mogelijk Vlaamse holebi, homo, lesbi,... organisaties in en uit Vlaanderen aan u voor te stellen. De groepen die al aan bod zijn geweest kan je terug vinden via een link onderaan. Wat betreft de antwoorden lieten we de organisaties vrij om kort en bondig te reageren of lang en uitgebreid, waarbij sommigen niet alle vragen beantwoorden en anderen wel.

Verantwoordelijke van een organisatie en geen vragenlijst ontvangen? mail snel naar holebi.info@holebi.info met vermelding vragenlijst. We zijn bijna aan het einde van de voorstellingen. Niet aan de beurt gekomen? mail ons.....


Als eenenveertigste organisatie stellen wij u voor Omegagay.


Naam of nicknaam en functie van persoon die deze vragenlijst invulde:
Bert, stichter en host van omegagay

Naam organisatie:
Omegagay

Doelgroep:
Homomannen die hun vriendenkring willen uitbreiden. Alle nationaliteiten en leeftijden

Werkings gebied:
Brugge en noord westvlaanderen

Wanneer is de organisatie opgericht? en door wie?
Oktober 2007 door Bert

Waarom richten jullie je specifiek tot de doelgroep waar jullie voor staan?
Voor vrouwen lesbo's is er Goudou en voor de jongeren is er ook een actieve groep, maar op de moment van onze oprichting was er geen groep actief naar mannen van alle leeftijden.

Wat doen en organiseren jullie?
Wij organiseren vooral leuke vriendelijke babbelavonden, maar een cinemake, een bowlingavond, daguitstapjes bbq etc komen bij ons ook aan de orde.

Hoe worden nieuwe mensen opgevangen, verwelkomt? en door wie?
Hangt er een beetje van af of nieuwe mensen eerst willen kennismaken met de werking en een persoonlijk gesprek of direct op activiteiten. Worden verwelkomt door de reeds aanwezigen en vrijwel meteen als vriend opgenomen.

Komt er veel volk naar jullie activiteiten?
Afhankelijk van het soort activiteit kan dat varieren van 8 tot 15 of meer
Hoe trekken jullie nieuw volk aan? Via website, holebitext van de Federatie, teletekst en her en der gratis advertenties. Ook mond aan mond reclame leverd ons leuke nieuwe vrienden op.

Wat moeten mensen doen wanneer ze interesse hebben om eens langst te komen?
Een bezoekje brengen aan onze website. Emailen via omegagay@hotmail.com en telefonisch 0479076343


Wat willen jullie ons nog meer vertellen?
De vriendenkring omegagay wordt gedragen door de bezoekers zelf, het is een toffe groep mensen die het leuk vinden anderen te leren kennen. Zo brengen wij gays dichter bij elkaar. De activiteiten die georganiseerd worden worden aangebracht door de mensen zelf, geen bestuurvergadering is er nodig om maandenlang te vergaderen wat we zullen gaan doen. Vriendschap is geen ijdel woord maar realiteit bij omegagay.

Website: Klik hier

Bron: holebi.info in samenwerking met omegagay.

Dit bericht is gepost op 08 September, 2008 en 3713 keer gelezen.Reageer op dit bericht: