Holebi.info stelt voor: Stukje Anders.Op 2 april zijn wij van holebi.info gestart met een voorstellings ronde om zoveel mogelijk Vlaamse holebi, homo, lesbi,... organisaties in en uit Vlaanderen aan u voor te stellen. De groepen die al aan bod zijn geweest kan je terug vinden via een link onderaan. Wat betreft de antwoorden lieten we de organisaties vrij om kort en bondig te reageren of lang en uitgebreid, waarbij sommigen niet alle vragen beantwoorden en anderen wel.

Verantwoordelijke van een organisatie en geen vragenlijst ontvangen? mail snel naar holebi.info@holebi.info met vermelding vragenlijst. We zijn bijna aan het einde van de voorstellingen. Niet aan de beurt gekomen? mail ons.....Als veertigste organisatie stellen wij u voor: Stukje Anders.Naam of nicknaam en functie van persoon die deze vragenlijst invulde:
Stukje Anders - vormingsbegeleidster jongeren.


Naam organisatie:
Stukje Anders.

Doelgroep:
Lesbische vrouwen in een heterohuwelijk.

Werkings gebied:
Brugge

Wanneer is de organisatie opgericht?
In 2007

Waarom richten jullie je specifiek tot de doelgroep waar jullie voor staan?
Omdat we weten dat vrouwen soms later tot de vaststelling komen lesbisch te zijn , maar reeds jaren gehuwd zijn met een man en meestal kdn hebben en wat blok staan in hun gevoelsleven , niet echt een plek vinden of mensen durven ontmoeten die in dezelfde situatie vertoeven.

Hoeveel leden telt uw organisatie?
De groep is in opbouw en heeft daarom nood aan het kenbaar worden om zodoende vrouwen samen te laten ontmoeten via de praatgroep in wording!!

Wat doen en organiseren jullie?
Momenteel is het vooral zorgen dat men weet dat de groep bestaat om vrouwen samen te krijgen en op die manier de praatgroep vorm te geven.

Hoe worden nieuwe mensen opgevangen, verwelkomt? en door wie?
Nieuwe mensen kunnen via de goudou-groep in Brugge , en via het email adres van stukje_anders@hotmail.com verwelkomd worden en ook via een persoonlijke ontmoeting met degene die de groep opstartte.

Komt er veel volk naar jullie activiteiten?
Momenteel reageerden reeds enkele vrouwen , maar waarschijnlijk is de groep nog niet genoeg bekend.

Hoe trekken jullie nieuw volk aan?
Via de website, via goudou-groep , via ruchtbaarheid bij andere groepen en hopelijk via jullie.

Wat moeten mensen doen wanneer ze interesse hebben om eens langst te komen?
Mailen naar stukje_anders of de website bezoeken.

Wat willen jullie ons nog meer vertellen?
We hopen dat er nog meer dames durven reageren om dan met z'n allen de praatgroep te realiseren die nu reeds een ontmoetingsplaats bezit ; verder helpen we eerst door een persoonlijk gemoedelijk gesprek te hebben

Website: Klik hier.


Bron: holebi.info in samenwerking met stukje anders.

Dit bericht is gepost op 04 September, 2008 en 4322 keer gelezen.Reageer op dit bericht: