Elton John en Lilly Allen vliegen elkaar in de haren.Sir Elton John en zangeres Lily Allen zijn niet de beste maatjes. Tijdens het gezamenlijk presenteren van de GQ awards, van het gelijknamige mannenmagazine, trakteerden ze beide het publiek op een verbaal vuurwerk.

Allen schonk tijdens de prijsuitreiking voortdurend haar glas bij met gratis champagne; Toen ze zei: "Het belangrijkste deel van de avond," voegde Elton daar aan toe: "Wat, ga je er nog een drinken?' Daarop zei Allen: "Fu*ck off, Elton. Ik ben veertig jaar jonger dan jij en heb nog mijn hele leven voor mij".

Het inmiddels geschokte publiek werd muisstil. John antwoordde met: "Ik zou je nog altijd onder tafel kunnen snuiven'. (Hij was jarenlang verslaafd aan coke.) Waarop Allen: "Fu*ck, off, ik weet niet waar je het over hebt". Na afloop ging het verbale gevecht tussen John en Allen nog een tijdje door. Allen heeft al een tijdje een alcohol probleem en enkele maandjes geleden bood Elton samen met zijn echtgenoot nog aan om de zangeres te helpen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Elton John en echtgenoot willen graag Lilly Allen helpen.


Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 04 September, 2008 en 2759 keer gelezen.Reageer op dit bericht: