Hans Klok in elkaar geslagen.Nederland: Illusionist Hans Klok (foto) en zijn vriendje zijn afgelopen weekend in elkaar geslagen omdat ze homo zijn. Na een avondje stappen in Haarlem reed hij met zijn fiets naar huis toen ze op een groepje homofoben botsten.

De 20-jarige zoon van ex-vriend Frank, Jesper, was ook mee op stap. Vier dronken voorbijgangers begonnen plots het trio uit te schelden voor kankerhomo's. Jesper diende de homofoben van repliek maar kreeg daarop enkele flinke klappen, waarna hij met een blauw oog naar de dokter werd gevoerd.

"Ik sloeg ook van me af, maar Jesper probeerde mij te beschermen, omdat ik natuurlijk niet met een blauw oog op het podium kan staan. Wat ontzettend lief van hem is. En hoewel de politie zaterdagnacht heeft gezocht naar de daders, was van hen geen spoor meer te bekennen", aldus Klok.

De 39-jarige homo-Illusionist gaat weldra aangifte doen van mishandeling, wat Jesper inmiddels al heeft gedaan. "Van dat zinloos geweld in heel Neerland word ik doodziek. Alleen al iemand uitschelden voor kankerhomo vind ik uitermate ordinair en kwetsend. En dat ze er meteen op los slaan, is natuurlijk helemaal niet te bevatten," zei klok na afloop aan de Telegraaf.

Eerder kon je bij ons lezen:
Nederlands Illusionist Hans Klok getrouwd!!
Nederlands homo illusionist gaat scheiden.

Bron: dag.nl

Dit bericht is gepost op 03 September, 2008 en 4280 keer gelezen.Reageer op dit bericht: