Demi Moore spoot moedermelk over lesbiennes.Actrice Demi Moore (foto) heeft ooit haar moedermelk over een groepje lesbische vrouwen gespoten. Dat zegt Christopher Ciccone, de broer van Madonna, in zijn nieuwe boek ‘Life With My Sister Madonna’.

Het gebeurde allemaal tijdens een avondje stappen met Madonna en Demi. "We waren op een bepaald moment aan het dansen, toen Demi opeens van achteren tegen me op begon te rijden en haar borsten tegen me drukte. Ze was net bevallen en had nog moedermelk. Op een gegeven moment begon ze die moedermelk over mijn lesbische vriendinnen te spuiten. Ik dacht toen dat het een nieuwe party trick was".

De volgende dag belde vriendin Michelle de broer van Madonna op met de vraag: "Hoe kan ik moedermelk uit mijn zwarte jurk wassen?", waarop ik antwoordde: "Hoe moet ik dat nu in hemelsnaam weten? Vraag dat maar aan Demi".

Het boek van Christopher Ciccone is erg hot omdat hij jarenlang de vertrouwelinge was van zijn zusje popster Madonna. Maar sinds die met Guy Ritchie is, is er veel veranderd. Want volgens Christopher heeft Ritchie een hekel aan homo's.

Eerder kon je bij ons lezen:
Madonna kuste al voor Britney met een vrouw.

Bron: moviealert.nl

Dit bericht is gepost op 01 September, 2008 en 2508 keer gelezen.Reageer op dit bericht: