Scheiding van actrice Jodie Foster kan oplopen tot 13 miljoen Euro.Hollywood. 13 miljoen Euro. Dat is het bedrag dat moeten betaald worden door de 45jarige Jodie Foster (foto), die aan het scheiden is van haar voormalige partner, de 54jarige Cydney Bernard. Het koppel was 14 jaar samen, maar vorig jaar in mei begon Jodie Foster een relatie met de 51jarige schrijfster Cynthia Mort (foto). De 13 miljoen Euro is een kwart van het totale bezit van de actrice, die we kennen van films zoals ‘Silence of the Lambs’. Dat is wat Cydney wettelijk kan opeisen, omdat de helft van het bedrag bijeen was gewerkt toen ze samen waren.

Op dit moment mag Cydney gratis in één van de huizen van Jodie Foster wonen en mag ze regelmatig hun 2 zoontjes bezoeken, de 9jarige Charles en de 6jarige Kit. Jaarlijks krijgt ze een toelage van 6 getallen er boven op.

Het liefste zou Jodie hebben dat haar ex-partner Cydney en haar hudige partner Cynthia, vriendinnen zouden worden. Zou Cydney de helft van het vermogen opeien, wanneer ze ziet hoe gelukkig ze zijn? Jodie was eerder deze week samen in Tokio voor de promotie van haar nieuwe film ‘Nim’s Island’.

Eerder kon je bij ons lezen:
Waarom Jodie Foster na 14 jaar haar vriendin liet staan.
14 jaar durende lesbische relatie van actrice Jodie Foster voorbij.

Bron: Hln.be

Dit bericht is gepost op 24 August, 2008 en 2310 keer gelezen.Reageer op dit bericht: