The L-Word op filmfestival in Oostende.Op 28 augustus begint het Filmfestival Oostende met als centrale thema 'Film in de 21e eeuw'. Elf dagen filmplezier: van de meest exclusieve avant-premières tot de laatste tv-series en de nieuwste games, veel muziek én de voorkeurselectie van de centrale gast Tom Barman.

We bieden dit jaar opnieuw een uitgebreid programma aan van films, TV-series, games en muziek gerelateerd beeldmateriaal. Het centrale thema van Filmfestival Oostende is nog steeds "film in de 21ste eeuw" met aandacht voor nieuwe media en nieuwe technologieën zoals digitale cinema

Op zondag 31 augustus presenteert het festival 4 afleveringen van de bekende tv-serie 'The L Word', jaargang 5, in avant-première, in één blok van 20.00 tot 23.00 uur in Kinepolis Oostende. 'The L Word' is een hilarische comedy-drama, een lesbische mix van 'Sex & the City' en 'Queer as Folk'.

Tickets voor de voorstellingen in Kinepolis zijn te koop via www.kinepolis.com, aan de kassa van Kinepolis Oostende of in Toerisme Oostende (Monacoplein 2 in Oostende). Kinepolis Oostende ligt op de Koningin Astridlaan 12 in Oostende.

Meer info en programma: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Jennifer Saunders op Filmfestival Oostende.

Bron: Dirk Van Gheluwe - coördinator Holebibeleid Oostende.

Dit bericht is gepost op 18 August, 2008 en 3586 keer gelezen.Reageer op dit bericht: