Weldra zevende Roze Huis in BelgiŽWeldra komt er een zevende Roze Huis in ons landje, na Antwerpen, Brussel, Limburg, Namen en Oost-Vlaanderen is het nu de beurt aan Leuven, waar men hoopt ergens in november van dit jaar de deuren te open van een nieuw Roze Huis.

Na het verdwijnen van Couperus&Cocteau in Leuven staken de Vlaams-Brabantse holebi-organisaties een half jaar geleden de koppen bij elkaar, wat nu resulteert in de oprichting van een nieuw Roze Huis.

Als locatie koos men voor het huidige cafť Versailles, gelegen op 100 meter van de achterkant van het station van Leuven op de hoek van de Diestsesteenweg en de Ijzerenweg, waar onderdak kan geboden worden aan zowel vergaderruimen, het secretariaat als praatcafť voor de verschillende holebi-organisaties. Het cafť moet nog wel een naam krijgen, heb je een idee? stuur dan je suggestie naar: cafe@holebivlaamsbrabant.be.

Een Roze Huis is een overkoepelende organisatie die verschillende holebi-organisaties huisvesten en steunen uit de eigen provincie, het dient eveneens als ontmoetings en informatie plaats voor holebi's.

Link naar andere Roze Huizen: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Zesde Roze (holebi) huis opgericht.Bron: driekant.be

Dit bericht is gepost op 07 August, 2008 en 3290 keer gelezen.Reageer op dit bericht: