Holebi.info stelt voor: Bonus (holebi).Op 2 april zijn wij van holebi.info gestart met een voorstellings ronde om zoveel mogelijk Vlaamse holebi, homo, lesbi,...organisaties in Vlaanderen aan u voor te stellen. De groepen die al aan bod zijn geweest kan je terug vinden via een link onderaan of via de link meer binnenlands nieuws. Wat betreft de antwoorden lieten we de organisaties vrij om kort en bondig te reageren of lang en uitgebreid, waarbij sommigen niet alle vragen beantwoorden en anderen wel.

Verantwoordelijke van een organisatie en geen vragenlijst ontvangen? mail snel naar holebi.info@holebi.info met vermelding vragenlijst.Als tweeendertigste organisatie stellen wij u voor: Bonus.Naam of nicknaam en functie van persoon die deze vragenlijst invulde:
Ralf

Naam organisatie:
Bonus

Doelgroep:
holebi’s die jong van hart en open-minded zijn

Werkings gebied:
Antwerpen

Wanneer is de organisatie opgericht? en door wie?
+- 2000 , EV’ers die 26+ waren

Waarom richten jullie je specifiek tot de doelgroep waar jullie voor staan?
Onze vereniging is eerder een leuke vrienden-groep en je hebt nooit te weinig vrienden !

Hoeveel leden telt uw organisatie?
Onze adressenlijst bevat +- 50 personen

Wat doen en organiseren jullie?
We organiseren elke eerste en derde donderdag van de maand een praatcafé in De Draak ( Draakplaats 1, 2018 Antwerpen ) vanaf 21h15 . Eveneens is er éénmaal een activiteit die kan gaan van kajakken, fietsen, stadswandeling, bezoek pretpark, canal gay-pride Amsterdam, … tot het jaarlijks week-end

Hoe worden nieuwe mensen opgevangen, verwelkomt? en door wie?
Elkeen kan ons een mailtje sturen ( bonusplusminus@hotmail.com ) om af te spreken

Komt er veel volk naar jullie activiteiten?
Er is steeds leuk volk aanwezig, dat kan schommelen want we zijn een open vereniging, we vragen ook geen lidgeld en als de activiteit ’t toelaat, is op voorhand inschrijven zelfs niet nodig. Meestal schommelt het tussen 7 en 14 .

Hoe trekken jullie nieuw volk aan?
We zijn lid van de holebi-federatie en de Antwerpse regenboog-koepel, alzo staan we op deze websites . Ook maken we ons bekend via flyers .

Wat moeten mensen doen wanneer ze interesse hebben om eens langst te komen?
Interesse, stuur dan gerust een mailtje met je vragen naar (bonusplusminus@hotmail.com) en je krijgt snel een antwoord !

Wat willen jullie ons nog meer vertellen?
Je bent meer dan welkom op onze activiteiten ! en wees gerust, we zijn een laag-drempelige vereniging ( of beter gezegd een goede groep vrienden ), waar elkeen welkom is ! ook kan elkeen zich gratis inschrijven op onze email-nieuwsbrief die we vòòr elke activiteit verzenden

Bron: holebi.info in samenwerking met Bonus.

Dit bericht is gepost op 03 August, 2008 en 3043 keer gelezen.Reageer op dit bericht: