Lindsay Lohan boos op politie over uitspraak lesbisch zijn.Lindsay Lohan is niet te spreken over een opmerking die een politiechef maakte over haar lesbische geaardheid. "Agenten, jullie zouden je niet met andermans privé-leven moeten bemoeien", zei de actrice in een filmpje.

Naar de mening van Lohan werd gevraagd op het vliegveld van L.A waar ze met vriendin Samantha Ronson op het vliegtuig naar Chicago stapte. Het koppel is al een tijdje samen maar heeft nooit officieel bevestigd dat ze een liefdesrelatie hebben.

Politiechef William Batton noemde Lindsay Lohan, Paris Hilton en Britney Spears toen men hem vroeg of hij het nodig acht dat er een regelgeving komt rond de steeds brutaler wordende paparazzi in Los Angeles. "Britney draagt tegenwoordig weer kleren, Paris is de stad uit en valt godzijdank niemand meer lastig en Lindsay is tegenwoordig lesbisch, we hebben gelukkig niet veel problemen met ze".

Omdat de uitspraken over Lohan's geaardheid bij sommige mensen in het verkeerde keelgat schoten, trok wat later Batton zijn woorden terug en verdedigde door te vertellen dat hij een lesbisch zusje heeft en dat hij voorstander is van gelijke rechten voor holebi's.

Meer nieuws klik Home.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lindsay Lohan naast vriendin aangereden door motorrijder.
Lindsay Lohan's vader schaamt zich voor lesbische dochter.

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 02 August, 2008 en 3958 keer gelezen.Reageer op dit bericht: