Gordon brengt holebi-radio.Nederland: Zanger en presentator Gordon (foto) is één van de mede initiatiefnemers van het nieuwe gay-music-station OZ Radio dat gisteren 1 augustus gelanceerd werd. Vanaf nu is het radioprogramma online te luisteren via het platform van Radio Digitaal.

Gordon is al twee jaar bezig met het neerzetten van een multimediaal platform, wat moet gaan bestaan uit OZ TV, OZ Dating, OZ Magazine en eerst OZ Radio. "Ik ben blij dat het eindelijk van de grond is gekomen, wat mij betreft is het zeker niet de bedoeling dat het bij een digitaal radiostation blijft, op termijn wil ik met OZ het publieke bestel in", aldus Gordon in een interview met het gratis dagblad Metro.

OZ Radio is geen homozender, maar een zender met homo-muziek. Gordon is zelf één van de muzieksamenstellers die eens per maand bijeenkomen om de playlist van OZ Radio vast te stellen. "Dan worden nieuwe platen toegevoegd en oude platen van de playlist gehaald. Nu is dat nog één keer per maand, dat moet al snel één keer in de twee weken worden".

Radio Digitaal, kies OZ Radio: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Gordon is een labelqueen.
Gordon in reclame voor waspoeder + filmpje.


Bron: blog.nl

Dit bericht is gepost op 02 August, 2008 en 2244 keer gelezen.Reageer op dit bericht: