Presentator Mike Starink schrijft boek over homo's.Nederland: Presentator Mike Starink, 37, brengt weldra een boek op de markt dat vanuit verschillende invalshoeken, onderzoeken en achtergronden de homoseksualiteit belicht. Dat blijkt uit een bericht op zijn website.

Starink is vooral bekend als presentator van de Disney Club en Liefde op het eerste gezicht. Hij speelde ook al enkele rolletjes in diverse televisieseries zoals Onderweg naar morgen en Kats en Co. In 2000 nam hij deel aan de Nederlandse versie van Big Brother.

Hij stoort zich naar eigen zeggen enorm aan het feit dat er nog veel mensen angstig, vreemd en afkeurend denken over homoseksualiteit. "Waarom moet ik uitleggen dat ik niet anders ben, dat mijn liefde voor een man niet verschilt als de liefde die een heteroman voor een vrouw kan hebben?. Geaardheid heeft niets te maken met persoonlijkheid, een homo staat niet anders in het leven dan een hetero," aldus de presentator. Het is tot op heden wel nog niet duidelijk waar of wanneer het boek zal worden uitgegeven.

Eerder kon je bij ons lezen:
Turnhoutse priester schrijft boek over homoseksualiteit.

Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 16 July, 2008 en 2840 keer gelezen.Reageer op dit bericht: