Lindsay Lohan en Samantha Ronson zijn stapelverliefd.Het inmiddels beroemde lesbische koppel Lindsay Lohan en Samantha Ronson (foto) zijn volgens een anonieme bron nog steeds heel erg verliefd op elkaar. Dat blijkt onder andere uit het feit dat Lohan steeds vaker haar nachtleven opzij zet om deze door te brengen in bed met Samantha.

In de Britse tabloid de Daily Mirror zegt een anonieme bron: "Sam en Lindsay zijn onafscheidelijk. Sinds ze samen zijn heeft Lohan geen enkel afspraakje meer gehad met een man. En gaat er nauwelijks een dag voorbij dat de twee niet samen zijn. Bovendien oefent Sam een goede invloed uit op Lindsay, die nu voelt dat ze echt iemand kan vertrouwen".

Lohan die eerder in een afkickcentrum verbleef voor een drank- en drugverslaving, sprak tijdens haar 22ste verjaardag vorig week in lovende termen over haar relatie met Samantha. "Ik wil gewoon een gelukkig en gezond jaar beleven. Hetzelfde pad blijven bewandelen, samen met de vrouw waarvan ik houd en met familie."

Vorig weekend trok Samantha met de Lohans op familietrip naar Disneyland in CaliforniŽ. Waarna ze enkele foto's van haar terwijl ze aan het kussen is met Lindsay op haar MySpace-pagina zette.

Volgens de anonieme bron zou Lindsay een onderdanig rol spelen in de relatie, en zouden ze helemaal opgaan in het klassieke rollenpatroon, waarbij Lindsay graag de passieve vrouw speelt, ook in bed.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lindsay Lohan is vrouwtje in de lesbische relatie.
1 miljoen dollar voor Lindsay Lohan, als ze lesbisch is.

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 07 July, 2008 en 7409 keer gelezen.Reageer op dit bericht: