Hetero Craig David noemt Beckham en Pitt lekkere jongens.Niet alleen bij de vrouwen in showbissland lijkt holebiseksualiteit een hippe rage te zijn, ook de mannen komen er aan. Zoals bijvoorbeeld Craig David (foto), die liet weten dat mocht hij homo zijn hij wel op David Beckham of Brad Pitt zou vallen. "Ze zijn hot", zei de heteroseksuele zanger.

In een interview met het Britse homotijdschrift Advocate liet Craig weten dat je niet kan ontkennen dat Pitt en Beckham lekkere mannen zijn. "Iedereen ziet toch dat ze knap zijn".

De 27-jarige r&b-zanger zou het verder absoluut niet erg vinden dat hij veel aandacht krijgt van mannelijke fans. "Het flatteert me zelfs. Sommige mannen zouden het een belediging vinden, omdat ze vinden dat het hun mannelijkheid aantast. Maar uiteindelijk moet je het waarderen als mensen je een compliment geven".

David is helemaal heteroseksueel, maar bezocht zoals vele andere hetero-mannen al wel eens een homobar. "Het was een geweldige avond. Sommige van mijn hetero-vrienden begrepen het niet, en vonden het raar, maar zij hebben geen open geest".

Eerder kon je bij ons lezen:
Actrice wil enkel lesbisch zijn op het witte doek.

Bron: radio.nl

Dit bericht is gepost op 20 June, 2008 en 4297 keer gelezen.Reageer op dit bericht: