Gentse Feesten: Hetero of Holebi test en vele roze fuiven.Hetero...of toch niet zo?" Anno 2008 Koppen gezocht! (+ overzicht alle roze fuiven tijdens de Gentse feesten.

Casa Rosa organiseert tijdens de Gentse Feesten in de Kammerstraat de foto-tentoonstelling "Hetero...of toch niet zo?" en jij kan ons daarbij helpen! De bedoeling is van zoveel mogelijk foto's te kunnen tonen en de bezoeker uit te dagen het verschil te maken tussen "de" holebi en "de" hetero anno 2008. Een soortgelijke "Hetero's Gezocht" dus, maar in een ander kleedje. Elke deelnemer maakt bovendien kans op 1 jaar gratis film voor 2 personen!

En dus: we hebben foto's nodig!!! Heel veel foto's zodat de uitdaging voor de bezoeker nůg groter wordt. Heb jij, je vrienden, je familie, je kennissen of je collega's zin om mee te exposeren? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar sofieb@casarosa.be. Zij helpt je verder.

En dan zijn er natuurlijk nog de vele holebi-fuiven tijdens de Gentse feesten. Hieronder een overzichtje.

HOLEBI-FUIVEN TIJDENS GENTSE FEESTEN:

Vrij 18/07: Dť 100 van Casa Rosa: GRATIS INKOM voor iedereen op de eigenzinnigste holebi top 100 van Vlaanderen. Stem zelf mee op www.casarosa.be.

Zat 19/07: Go Disco: Haal je fonkelende glitterpak en torenhoge plateauzolen boven en word helemaal disco dizzy!

Zon 20/07: International Youth Party: For all the party people around the world (powered by Wel Jong Niet Hetero).

Ma 21/07: BelgiŽ Boven: To .be or not to .be, that's the party!

Di 22/07: One Gay for Another World: Holebi's dansen voor nieuw engagement en solidariteit.

Woe 23/07: Vrouwen Verzameld: Bezorg ons een poster, foto en/of affiche van je favoriete actrice, zangeres, idool, vrouw,... en wij zorgen dat ze er bij is! Voor meer info, contacteer sofie via sofieb@casarosa.be.

Don 24/07: Souk del Mundo: Merhaba's nacht van 1001 oriŽntaalse melodieŽn. Let's rock the Casbah met dj Cous en dj Couse.

Vrij 25/07: Love Everyone: Het beroemde fuifconcept komt naar Cocteau. Party pleasure for everyone!

Zat 26/07: Van 80 tot 08: Was het nu 80 of 08? Maakt niet uit, je krijgt het verrukkelijkste van de afgelopen decennia te horen en dŠt telt.

Zon 27/07: ZiZomerfuif: Je favoriete holebimagazine fuift er op los met dj Oxana en dj Koentje. Abonnees komen er gratis in!

Ma 28/08: FÍte Finale! Catchy beats en frisse ritmes: de Feesten afsluiten doen we met grandeur. Vive la musique!

GEZOCHT:
Heb je zin om een shift te doen tijdens de fuiven? Graag! Helpende handen zijn steeds welkom. Neem contact op met Sofie via sofieb@casarosa.be.

Bron: casarosa.be

Dit bericht is gepost op 19 June, 2008 en 4650 keer gelezen.Reageer op dit bericht: