Mark Tijsmans is droevig.Afgelopen maandag werd een stukje VRT-geschiedenis geschreven in Gent. Want het was de allerlaatste keer dat de stad gastheer was voor de populaire Eén-reeks 'Flikken'.

De cast nam zopas de laatste scènes op voor de ultieme aflevering, het slot van het tiende 'Flikken' seizoen. Voor de acteurs die er van in het begin bij waren is de teleurstelling groot. Mark Tijsmans is erg droevig, "Als ik het voor het zeggen had, had de reeks blijven lopen. Als in het buitenland een tv-serie een succes heeft, zoekt men tot men een formule heeft gevonden om die verder te kunnen zetten. Als hier iets langer loopt dan 4 jaar, moet je je bijna verontschuldigen".

De beslissing om na het tiende seizoen te stoppen is al een tijdje geleden genomen, maar werd nu pas werkelijkheid voor de hoofdrolspelers van de succesvolle reeks 'Flikken'. Volgens tv-seizoen nog één reeks op het scherm, daarna moet u het enkel nog stellen met herhalingen.

Mark Tijsmans speelde tien seizoenen lang de rol van Wilfried Pasmans waarbij hij de rol van een homo flik speelt, wat in werkelijkheid ook zijn geaardheid is.

Eerder kon je bij ons lezen:
Mark Tijsmans wint kinder- en jeugdjury boekenprijs.

Bron: tv.visie.be

Dit bericht is gepost op 12 June, 2008 en 7319 keer gelezen.Reageer op dit bericht: