Elton John en echtgenoot willen graag Lilly Allen helpen.Zanger Sir Elton John heeft zopas aangeboden om zangeres Lily Allen (foto links) te helpen met haar alcohol verslaving. Eerder deze week verscheen Allen ladderzat op de uitreiking van de Glamour Woman of the Year Awards.

Allen kreeg het aanbod om een weekje in te trekken bij de popzanger, de vraag kwam eigenlijk van zijn echtgenoot David Furnisch (foto rechts). Beide ontmoeten elkaar op een ander feestje, en het was daar dat de halve trouwboek van John er bij haar op aandrong om te stoppen met drinken.

Elton John heeft zelf al een alcohol- drugverslaving overwonnen, en weet dus als geen ander waar het over gaat. David is van mening dat Allen er goed zou aan doen haar fuifleven wat terug te schroeven en wat tot rust te komen op hun landgoed.

Het is niet de eerste keer dat Elton John een helpende hand uitreikt naar een andere bekendheid. Eerder zorgde hij ervoor dat Robbie Williams werd opgenomen in een ontwenningskliniek en ook Britney Spears heeft hij aangeboden op zijn landgoed te komen chillen.

zangeres Lily Allen was zo dronken tijdens de uitreiking van de Glamour Woman of the Year Awards dat ze moest worden weggedragen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Elton John zamelt 2,5 miljoen dollar in voor Hillary Clinton.

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 06 June, 2008 en 1828 keer gelezen.Reageer op dit bericht: