Hot holebi icoon Gina Gershon ontkent affaire met Bill Clinton.Hollywood. Holebi icoon Gina Gershon (foto) is laaiend kwaad over het artikel in Vanity Fair waarin wordt beweert dat ze een verhouding zou hebben met ex-president Bill Clinton. Haar advocate Linda B. Goldman liet het magazine weten dat ze het daar niet bij laten.

De 46jarige actrice Gina Gershon geniet veel bekendheid bij de holebi gemeenschap door haar rol als lesbienne in de film “Bound” en “Showgirls”. Recent speelde ze een rol in de filmhit “PS, I love you”.

Het artikel “The Comeback Id” beweert dat Clinton affaires had met verschillende vrouwen, waaronder biljonair Belinda Stomach en Gina Gershon en werd geschreven door Todd S. Purdum.

In de brief van de advocaten van Gina Gershon stond: “Mijn cliënt heeft veel respect en bewondering voor Bill Clinton en senator Hillary Clinton en voelt zich enorm beledigd door deze lasterlijke en valse aantijgingen.”

Bill Clinton vond dat de journalist een schoft en een slijmbal was, die oneerlijk handelde. Het campagneteam van Hillary Clinton verontschuldigde zich voor de manier waarop Bill Clinton zich had uitgedrukt en vond het taalgebruik ongepast.

Bron: Holebi.info en Pinknews

Dit bericht is gepost op 04 June, 2008 en 2892 keer gelezen.Reageer op dit bericht: