Fout nr geen invloed op uitslag 'Mijn Restaurant', lesbisch koppel gaat door.Na een kleine rel over de uitslag van het programma 'Mijn Restaurant' blijkt dat het foute telefoonnummer geen afwijking in het stemgedrag heeft veroorzaakt voor Yanaïka en Stephanie. De verhoudingen bleven volgens de VTM dezelfde met die van de dagen voordien, wat blijkt uit de analyse van de stemmen.

Het gonsde van de geruchten dat het lesbische koppel Yanaïka en Stephanie hadden moeten winnen omdat er een fout telefoonnummer was afgedrukt en er een te laat smsje op de redactie was toegekomen. Maar na analyse van de stemmen blijken Jelle en Micheline de échte overwinnaars.

Maar het restaurant van het lesbische koppeltje heeft toch nog toekomst, want zopas werd bekend dat de Exquisa op 7 juni terug open gaat. Dat zei Yanaika gisteren in een programma van studioTVL op de nationale zender van TV Limburg.

Zowel met VTM als met de eigenaar van het pand van restaurant Exquisa in de Meldertstraat in Hasselt is een overeenkomst gesloten over de overname. Men gaat voorlopig het restaurant niet verbouwen en alles blijft zoals het is, waardoor de prijs lager ligt en een overname haalbaal is zei Yanaika.

Mijn Restaurant was een groot succes er keken maar liefst 1.1 miljoen kijkers naar het VTM-programma. De opvolger voor het succesvolle programma wordt een programma waarin koppels een eigen bed & breakfast moeten opstarten en zal worden gepresenteerd door Francesca Vanthielen. Het programma zou een mix zijn tussen Mijn Restaurant en De Werf, het bouwprogramma dat Francesca eerder presenteerde.

Eerder kon je bij ons lezen:
Rel rond Mijn Restaurant, lesbisch koppel had moeten winnen!

Bron: showbizzsite, hln.be en tvvisie.be

Dit bericht is gepost op 31 May, 2008 en 3961 keer gelezen.Reageer op dit bericht: