14 jaar durende lesbische relatie van actrice Jodie Foster voorbij.Hollywood. Er is een einde gekomen aan de lesbische relatie tussen de 45jarige actrice Jodie Foster (foto) en de 9 jaar oudere filmproducer Cydney Bernard. Het is pas een 5 maand geleden dat Jodie Foster na al die jaren uit de kast kwam. Ze bedankte toen haar mooie Cydney die haar door alle rotte momenten van haar leven had doorgeholpen. Het koppel heeft samen twee zonen: de 9jarige Charlie en de 6jarige Kit.

Een vriend van de tweevoudige Oscarwinnares zegt dat deze breuk aankomt als een donderslag bij een heldere hemel. Ze waren al zo lang samen. Hopelijk draait het niet uit op een vechtpartij om de voogdij van de kinderen.

Jodie Foster brak al door als kindster. Op 14jarige leeftijd speelde ze een prostituee aan de zijde van Robert De Niro in ‘Taxi Driver’. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van Sommersby. Het enige waaraan je kon zien dat de dames samen hoorden, was de liefdesring die ze hadden. Ze hadden geen personeel in het huishouden, uit angst dat hun relatie openbaar zou gemaakt worden.

Eerder kon je bij ons lezen:
Man die 4 jaar lang Jodie Foster bedreigde opgepakt.
Jodie Foster eindelijk uit de kast.

Bron: Hln.be

Dit bericht is gepost op 14 May, 2008 en 8574 keer gelezen.Reageer op dit bericht: