Merhaba brengt Roots & Rimes. (13mei)Merhaba vzw & het Regenbooghuis Brussel vzw presenteren: "Roots & Rimes"

"De roots"
De opmerkelijke tentoonstelling "Roots met Taboe" van fotograaf JanKť over de verborgen geaardheid van allochtonen en asielzoekers in ons land, palmt vanaf vrijdag 9 mei De Markten in. De tentoonstelling zet allochtone holebi's en asielzoekers in de picture, maar de gefotografeerden bepaalden zelf hoeveel ze blootgaven.

U bent van harte uitgenodigd voor de officiŽle opening van de tentoonstelling en de receptie, op dinsdag 13 mei, om 20u00. De tentoonstelling is doorlopend te bekijken van maandag tot donderdag van 9.00 tot 20.00u en vrijdag van 9.00 tot 17.00u en dit tot en met vrijdag 6 juni 2008.

"De rimes"
Het literaire event "Liefde, breng ons Dichter" start om 20u30, aansluitend op de receptie, en brengt een mix van liefdesgedichten, passionele verhalen en zwoele live muziek. Het winnende gedicht van de gelijknamige wedstrijd, georganiseerd in samenwerking met KifKif en CDF, wordt bekendgemaakt en de dichter in de bloemetjes gezet.
Een gebeuren in de intimistische sfeer van een OriŽntaals salon met als dubbele rode draad doorheen de hele avond : "Onmogelijke liefde - Onvoorwaardelijke liefde". Verse muntthee wordt u aangeboden door het huis.

Beide evenementen gaan door in De Markten: Oude Graanmarkt 5, in 1000 Brussel.
Inkom gratis. Iedereen van harte welkom.

Merhaba is een organisatie van en voor allochtone holebi's met roots in de Maghreblanden, het Midden-Oosten en Turkije.

Met de steun van Gelijke Kansen Vlaanderen - gelijkekansenbeleid van Vlaamse minister van Mobiliteit, Sociale Economie en Gelijke Kansen, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de Stad Brussel en het Roze Huis Antwerpen/WISH.

Meer info: Klik hier

Bron: Email aan holebi.info

Dit bericht is gepost op 08 May, 2008 en 1856 keer gelezen.Reageer op dit bericht: