Gezocht holebi-jongeren tussen 16 en 26 jaar.Een studente zoekt:

In het kader van mijn eindverhandeling voor de opleiding Criminologische Wetenschappen aan de KULeuven voer ik een onderzoek naar agressie tegen jonge holebi's.

Ben je ooit uitgescholden of bedreigd omdat je homoseksueel bent? Word je op school gepest omwille van je seksuele geaardheid? Ben je aangevallen toen je een holebi-uitgaansgelegenheid verliet?...

Ik ben op zoek naar holebi?s tussen 16 en 26 jaar oud die met één of andere vorm van agressie geconfronteerd werden omwille van hun seksuele voorkeur. Indien u denkt aan deze voorwaarden te voldoen, gelieve dan mijn enquête in te vullen. Als u andere holebi?s kent die in aanmerking kunnen komen voor dit onderzoek gelieve hen dan de enquete-link onderaan de pagina te bezorgen. Ik probeer voor dit onderzoek immers een zo groot mogelijk aantal respondenten te bereiken.

Het invullen van de vragenlijst zal maximum een kwartiertje van uw tijd vragen. Het is voor het onderzoek zeer belangrijk dat u zo eerlijk en volledig mogelijk antwoord. Neem dus rustig de tijd om na te denken.

Het spreekt voor zich dat uw antwoorden strikt vertrouwelijk zijn. De vragenlijsten worden anoniem verwerkt zodat onmogelijk kan worden nagegaan wat u hebt geantwoord.

De vragenlijst blijft toegankelijk tot 5 mei. Indien u meer uitleg wil over het onderzoek of indien u bijkomende vragen heeft, kan u me steeds contacteren via het volgende mailadres: margo.gijsemans@student.kuleuven.be. Ik dank u alvast voor uw medewerking.

Enquete en mee doen: Klik hier

14.04.08
Bron: holebi.info en Margo.Gijsemans.

Dit bericht is gepost op 14 April, 2008 en 1862 keer gelezen.Reageer op dit bericht: