Make-A-Wish zegt sorry tegen Vlaamse Showqueens.De bestuurders van Make-A-Wish zeggen sorry tegen de Vlaamse Showqueens, en zeggen op hun website het te betreuren dat ze zelf een te overhaaste beslissing namen inzake een gift van de Showqueens.

In maart van dit jaar kon je bij ons lezen dat Make-A-Wish, een organisatie die zich bezig houden met het vervullen van hartenwensen van levensbedreigend zieke kinderen, geen geld wilden aannemen van de Vlaamse drag queens, deze hadden een award gewonnen wegens hun inzet voor Spaanse windhonden, een deel van het prijzengeld wilden ze afstaan aan Make-A-Wish, die dat weigerden.

"Het was nooit de bedoeling iemand te kwetsen en we namen dan ook reeds op 14 maart jl. contact op met de betreffende organisatie. Tot op heden ontvingen we nog geen antwoord op onze uitnodiging om dit misverstand zo snel mogelijk uit te praten. Wij hopen alsnog dat dit er snel mag komen en vinden het intussen jammer dat de verongelijkte reacties wel onverwijld richting media gegaan zijn. Sensatie is blijkbaar belangrijker dan een sereen gesprek," zegt de organisatie op zijn website.

En verder ook nog: "MAW drijft op het enthousiasme van een hele hoop vrijwilligers met het hart op de juiste plaats voor àlle soorten mensen. Of je nu homo, lesbienne, bi of hetero bent, maakt niet uit : we zijn àllemaal mensen van vlees en bloed. De voorbije 18 jaar is volop bewezen dat iedereen gelijk is voor de Make-A-Wish®vrijwilligers, ook als de bestuurders een beoordelingsfout maken. Laat die vrijwilligers en MAW zelf dan ook niet het slachtoffer zijn van een verkeerde beslissing van het bestuur! Respect voor iédereen blijft ook in de toekomst één van de pijlers van Make-A-Wish®B.-Vl,

Wij bieden hierbij iedereen die zich op één of andere manier gekwetst voelde door onze overhaaste beslissing onze oprechte verontschuldigingen aan."

Make-A-Wish®B.-Vlaanderen,
De Raad van Bestuur.

Eerder kon je bij ons lezen:
Make-A-Wish wil geen geld van Vlaamse queens.

11.04.08
Bron: makeawish.be

Dit bericht is gepost op 11 April, 2008 en 2092 keer gelezen.Reageer op dit bericht: