Twee bekende homos in hoofdrol nieuwe Efteling-musical.Twee (homo) Vlamingen krijgen de hoofdrollen in de nieuwe versie van The Sound of Music in de nieuwe Efteling-musical. Koen Crucke (foto), dit tot vorig weekend nog in de Efteling schitterde als Koning in Assepoester, zal nu de rol vertolken van Max, een vriend van de familie Von Trapp. Steven Colombeen (foto) zal de rol gaan spelen van Rolf.

The Sound of Music is vanaf 17 september exclusief te zien in het Efteling theater net over de grens. Het verhaal gaat over de levenslustige Maria Rainer die weg wil uit het klooster om naar de bergen te trekken waar ze beter kan zingen. Ze wordt naar het huis van Kapitein Von Trapp gestuurd om daar te zorgen voor diens zeven kinderen. Al snel weet ze de harten van kinderen voor zich te winnen en brengt muziek in het leven en huis van de familie Von Trapp.

The Sound of Music is de vierde productie die de Efteling in samenwerking met V&V Entertainment op de planken zet. Voorbije jaren werden in het Efteling Theater de musicals Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, TiTaTovenaar, Annie en Assepoester vertoond. Bijna 90.000 Nederlandse en Vlaamse bezoekers woonden een voorstelling van Assepoester in het Efteling Theater bij. Het Efteling Theater behoort tot de vijf grootste theaters van Nederland. Naast de theaterzaal met 1.200 zitplaatsen, beschikt het Efteling Theater over een ruime foyer en een familierestaurant, waar toeschouwers kunnen gebruikmaken van een buffet. Combinaties met een bezoek aan de Efteling zijn natuurlijk ook mogelijk.

holebi info 2008

Dit bericht is gepost op 29 March, 2008 en 7845 keer gelezen.Reageer op dit bericht: