Streaker eist excuses van Paul de Leeuw.De nep streaker die zaterdag plots op dook bij Paul de Leeuw is boos. De vegetarische streaker is naar zijn mening voor paal gezet en is erg boos op De Leeuw, want die had volgens hem niet zijn onderbroek mogen uittrekken.

De Leeuw nam de streaker na zijn rondje door de studio op de schoot en begon naar het slipje van de streaker te graaien, toen deze wilde vluchten, hielde de presentator hem tegen en trok hij het onderbroekje kapot, waarna de naakte streaker snel het hazenpad koos.

Aan radio 538 liet de streaker weten erg boos te zijn. "Ik ben via de artiesteningang binnen gekomen, zonder kaartje dan wel. En toen heb ik me in de wc omgekleed, ik had een badjas aan met slippers en een beveiliger vroeg nog van: wat doe je hier? ik zei nou ik ben een gast. Weet je wanneer je op moet komen en waar je moet staan? Vroegen ze mij, Ja dat weet ik antwoordde ik. En ben toen doorgelopen en heb mijn badjas afgedaan en zo door de gordijnen de studio in. Je zag het verbaasde gezicht van Paul meteen".

"Maar toen nam de beveiliging me vast en de regisseurs vroegen nog hoe ben je binnen gekomen, heeft niemand je gecontroleerd, ik antwoordde neen, andere mensen werden wel gecontroleerd maar ik niet. Ik heb nu al 2 keer een eerdere actie gedaan dus dat ik begin ook wel een beetje te kijken hoe je het, het beste kunt doen".

(Ben je geschrokken? Want Paul trok wel een broek nog even van je kont, he?) "Dat vond ik niet echt netjes van hem, om het zo te zeggen. Vaak doe ik gewoon een boxershort aan of een string. Ik wil sowieso niet naakt. Niet omdat ik preuts ben, maar puur om niet de aandacht naar een lichaamsdeel te laten gaan, maar naar de tekst op mijn lichaam. Puur daarvoor".

"Tuurlijk is het leuk als je naakt bent en ik weet ook wel: als je naar Paul de leeuw gaat, dan zal ie wel een paar grapjes maken en je belachelijk maken. Ok, dat is tot daar aan toe. Ik hou hem tegen. Ik wil nog van zijn schoot af, ik haal zijn hand weg. Hij is wat sterker dan mij. Hij heeft wat massa, wat meer gewicht. Ik ga hem vandaag bellen, hopen dat ie bereikbaar is".

De streaker wil dat Paul zijn excuses maakt en mede-veganisten zouden hem hebben aangeraden Paul aan te klagen wegens aanranding.
03.03.08
Bron: dag.nl

Dit bericht is gepost op 03 March, 2008 en 2979 keer gelezen.Reageer op dit bericht: